ÜNNEPI AJÁNLATOK!


Ajánlunk néhány lehetőséget az ünnepekre a HVG portfóliójából, melynek segítségével magadnak vagy másoknak szerezhetsz örömöt, találhatsz ajándékot!

 

HVG Könyvek

A HVG Könyvek mára az egyik legfontosabb könyvkiadó, amely üzlet, menedzsment, pszichológia, önismeret, népszerű tudomány, életrajz, életmód és tényfeltáró irodalom témakörökben ad ki bestsellereket. Szerzőink között megtalálhatók Nobel-díjas tudósok, pszichológusok, közgazdászok, orvosok, nagy hatású gondolkodók és sikeres üzletemberek – olyan személyiségek, mint Richard Thaler, Sir Alex Ferguson, Daniel Kahneman, Chris Anderson, Richard Branson, Malcolm Gladwell, Carol S. Dweck, Feldmár András, Stipkovits Erika, Sir Ken Robinson, Dan Ariely, Seth Godin, Charles Handy, Kornai János és Walter Isaacson.

 

A HVG Könyvek Junior kiemelkedő minőségű ismeretterjesztő kötetei fejlesztik a gyerekek képzeletét és tudását, izgalmas beszélgetésekre, és további olvasásra sarkallnak. Klubtagjaink mindig kiemelkedő kedvezményt kapnak a HVG Könyvek vásárlásakor, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

 

Ha már a HVG Könyvek oldalán barangolsz, megvásárolhatod 20% kedvezménnyel magazinjainkat is: HVG Extra A Nő és HVG Extra Pszichológia Magazin.

 

Műértő

A Műértő évente tíz alkalommal (havonta, illetve december–januárban és július–augusztusban összevont számmal) megjelenő művészeti és műkereskedelmi folyóirat, amely elsősorban az igényes, múzeum- és kiállításokat látogató közönséghez, valamint a műkereskedelem iránt érdeklődő olvasókhoz szól. A Műértő kizárólag naprakész, aktuális információkkal szolgál a magyar és a nemzetközi művészeti színtér eseményeiről, szereplőiről, a hazai és globális műpiaci trendekről, folyamatokról, és értékeli a művészeti közélet és a művészetpolitika jelenségeit. Klubtagok 20% kedvezménnyel fizethetnek elő az újságra itt!

 

Ajándékozz HVG-t karácsonyra!

Lepd meg HVG-előfizetéssel családtagjaidat és barátaidat! Az előfizetést ajándékkártya formájában is átnyújthatja. Nézz körül ajánlataink között!

KORÁBBI AJÁNLATOK

HVG 40 – FŐSZEREPBEN SZOMBATHELY! A HVG hetilap tavaly ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját, ennek apropóján egy, a HVG címlapjaiból összeállított kiállítás járja az országot. Budapest, Pécs, Székesfehérvár és Tatabánya után ezúttal Szombathelyen tekinthetik meg az érdeklődők az elmúlt 4 évtized válogatott címlapjait.  Olvasd el ajánlónkat!

A korlátozások nagy része megszűnt, fellélegeztünk, itt az ideje az kikapcsolódásnak és a feltöltődésnek! Idén mind a vendéglátók, szálláshelyek, mind pedig a nyaralni vágyók számára fontosabb lett a belföldi turizmus. Júliusi ajánlónkban olyan magyarországi szálláshelyeket mutatunk be, ahol HVG-klubkártyával kedvezményesen pihenhetünk, olyan helyeken, ahol a teljes kikapcsolódásra és az aktív pihenésre is van lehetőség.! Nyaralj, pihenj itthon idén nyáron!

A jó időnek köszönhetően szerte az országban sorra nyílnak az állatkertek, vadasparkok, szélesedik a szabadtéri programlehetőségek kínálata. Ezúttal következő ajánlónkban olyan kalandparkokat mutatunk be, amelyek már szeretettel várják a látogatókat és HVG-klubtagoknak még kedvezményt is biztosítanak a kikapcsolódás mellé! Karantén után kalandparkok!

A legtöbben valószínűleg elsősorban a HVG hetilappal azonosítják a HVG Kiadót, és sokan nem tudják, hogy ennél sokkal több lapul a három betű mögött. De pontosan hogyan is épül fel a HVG? Milyen termékek, szolgáltatások és tevékenységek köthetőek a kiadóhoz? Erről minden információ megtalálható a portfolio.hvg.hu weboldalon, de most össze is gyűjtöttük nektek a legfontosabb információkat. Ismerd meg a HVG-t!

Lassan közeledünk a tél végéhez, az idő még változékony ugyan, de már vannak napsütéses, madárcsicsergős reggelek, amik igazi tavaszi hangulatot adnak. Ebben az időszakban különösen fontos figyelni az egészségmegőrzésre és érdemes időt szakítani a feltöltődésre is, hogy a téli hónapok után újult erővel vágjunk neki a tavasznak! De milyen lehetőségek is vannak? Hol tudunk feltöltődni és kikapcsolódni kis hazánkban?  Összegyűjtöttünk pár ötletet!

 


KIEMELT AJÁNLAT
AKTUÁLIS
KIEMELT AJÁNLAT
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, HOGY RENDSZERESEN ÉRTESÜLHESSEN ÚJDONSÁGAINKRÓL! Feliratkozás