ÚJABB HVG-KLUBKÁRTYA ELFOGADÓHELYEK!


ÚJABB HVG-KLUBKÁRTYA ELFOGADÓHELYEK!

KALAPOSKŐ FOGADÓ

Vidéki hangulat, lelassult életritmus, nyugalom, relaxálásra alkalmas környezet.
A nyugat-dunántúli régióban, az Írottkő-Natúrpark Kőszeghez közeli kis falujában, Bozsokon, az Aranypatak melletti kis utcában várják a klubtagokat 10% kedvezménnyel. Bőséges reggelit és a bio-organikus fűszerkertből származó teát is kaphatnak a vendégek.
kalaposkofogado.hu

 

Ajánló1

 

BAGOLYVÁR-LAK VENDÉGAPARTMAN

A zöldövezeti, ősfás, tiszta levegőjű környezet és a néhány perc alatt elérhető belváros vonzó mind az üzleti mind a szabadidős céllal érkezőknek. Klubtagoknak 10% kedvezmény Mosonmagyaróváron.
bagolyvarlak.hu

 

Ajánló2

 

CSÉSZÉNYI KÁVÉZÓ

A budapesti kávézóban a vendégek több mint 30 féle kávéitalból válogathatnak, melyek a világ nagy kávétermő területeiről származó, kézzel szedett és válogatott, kiváló minőségű arabica kávékból készülnek. A hely ritkaságszámba menő különlegessége, hogy kávékat helyben pörkölik. 10% kedvezményt kaphatnak a klubtagok.
cseszenyi.hu

 

Ajánló2

 

NYOMOZZ VELÜNK!

Beltéri kincskereső és kültéri városfelfedező nyomozós játékok.
Elsőként Magyarországon: városfelfedező, nyomozós mobil alkalmazás kiterjesztett valóság élménnyel, kreatív egyedi és kész játékokkal. Klubtagoknak 25% kedvezmény! 
nyomozzvelunk.hu

 

Ajánló2

 

ROYAL MEDITERRAN

A saját stranddal rendelkező aparthotel mindenkinek jó kikapcsolódást biztosít Siófokon. Mindenki rendelkezésére állnak a wellness szolgáltatások mint a jakuzzi, a szauna, a masszázs. Gyerekbarát szobák és játszótér is várja az apróságokat. 10% HVG-klubkártyával.
royalmediterran.hu

 

Ajánló2

 

ARARANYOS HÁZIKÓ

Lélegzetelállító Dunai panoráma a Börzsöny lábánál. Extra nagy teraszok, kényelmes szobák, játszótér medencével. Klubtagoknak 10% kedvezmény! 
aranyos-haziko.hu

 

Ajánló2

 

HELVETIC CLINICS

6 felkészült fogorvos specialista, kíméletes digitális diagnosztika, a legmodernebb fogászati eszközpark, impozáns környezet, barátságos ügyfélszolgálat, házon belüli fogtechnikai laboratórium, mindez Budapesten a belvárosban, VI., Révay u. 12. Klubtagoknak 5% kedvezmény!
helvetic-clinics.hu

 

Ajánló2

 

L&H Dental

A fogászati rendelő fő profilját képezik a megtartó fogászati beavatkozások és a foghiányok pótlásai, ahol a tökéletes esztétikai végeredményre épp olyan nagy hangsúlyt fektetünk, mint a teljes gyógyulásra. XIII kerület, Budapest, He3gedűs Gyula u. 91. Klubtagoknak 5% kedvezmény.
lhdental.hu

 

Ajánló2

 

KORÁBBI AJÁNLATOK

Szeretettel ajánljuk legújabb elfogadóhelyeinket. Ezeken az elfogadóhelyeken klubtagoknak 10% a kedvezmény!  Tudj meg többet az új elfogadóhelyeinkről!

HVG 40 – FŐSZEREPBEN SZOMBATHELY! A HVG hetilap tavaly ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját, ennek apropóján egy, a HVG címlapjaiból összeállított kiállítás járja az országot. Budapest, Pécs, Székesfehérvár és Tatabánya után ezúttal Szombathelyen tekinthetik meg az érdeklődők az elmúlt 4 évtized válogatott címlapjait.  Olvasd el ajánlónkat!

A korlátozások nagy része megszűnt, fellélegeztünk, itt az ideje az kikapcsolódásnak és a feltöltődésnek! Idén mind a vendéglátók, szálláshelyek, mind pedig a nyaralni vágyók számára fontosabb lett a belföldi turizmus. Júliusi ajánlónkban olyan magyarországi szálláshelyeket mutatunk be, ahol HVG-klubkártyával kedvezményesen pihenhetünk, olyan helyeken, ahol a teljes kikapcsolódásra és az aktív pihenésre is van lehetőség.! Nyaralj, pihenj itthon idén nyáron!

A jó időnek köszönhetően szerte az országban sorra nyílnak az állatkertek, vadasparkok, szélesedik a szabadtéri programlehetőségek kínálata. Ezúttal következő ajánlónkban olyan kalandparkokat mutatunk be, amelyek már szeretettel várják a látogatókat és HVG-klubtagoknak még kedvezményt is biztosítanak a kikapcsolódás mellé! Karantén után kalandparkok!

A legtöbben valószínűleg elsősorban a HVG hetilappal azonosítják a HVG Kiadót, és sokan nem tudják, hogy ennél sokkal több lapul a három betű mögött. De pontosan hogyan is épül fel a HVG? Milyen termékek, szolgáltatások és tevékenységek köthetőek a kiadóhoz? Erről minden információ megtalálható a portfolio.hvg.hu weboldalon, de most össze is gyűjtöttük nektek a legfontosabb információkat. Ismerd meg a HVG-t!

Lassan közeledünk a tél végéhez, az idő még változékony ugyan, de már vannak napsütéses, madárcsicsergős reggelek, amik igazi tavaszi hangulatot adnak. Ebben az időszakban különösen fontos figyelni az egészségmegőrzésre és érdemes időt szakítani a feltöltődésre is, hogy a téli hónapok után újult erővel vágjunk neki a tavasznak! De milyen lehetőségek is vannak? Hol tudunk feltöltődni és kikapcsolódni kis hazánkban?  Összegyűjtöttünk pár ötletet!

 


KIEMELT AJÁNLAT
AKTUÁLIS
KIEMELT AJÁNLAT
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, HOGY RENDSZERESEN ÉRTESÜLHESSEN ÚJDONSÁGAINKRÓL! Feliratkozás