BEMUTATJUK A LEGÚJABB HVG-KLUBKÁRTYA ELFOGADÓHELYEKETSzeretettel ajánljuk legújabb elfogadóhelyeinket. Ezeken az elfogadóhelyeken klubtagoknak 10% a kedvezmény!

MARIENKA PANZIÓ Eger történelmi városrészében

Összesen 5 db kétágyas, 2 db 1 fős szoba, 1 db luxus apartman, 4 db 4 fős apartman és 2 db gyerek lakrész van a panzióban. A bőséges reggelit az ár tartalmazza, de lehetőség van ebédre és vacsorára, saját konyhája kiszolgálja a vendégeit. Klubtagoknak 10% kedvezmény a szállás árából.
Nézzetek körül: https://marienka.hu

 

 

PETRÉNY VÖLGY 47 Egerben

A Szépasszony völgy nem hely és nem lokáció - a Szépasszony völgy Eger maga. A Szépasszony völgy 47-es pincébe kilátogató vendégeinket 2 egymásból nyíló (elválasztható), 150 fő befogadására alkalmas egyedi atmoszférájú pince várja, amely kiváló helyszíne lehet családi- vagy baráti összejöveteleknek. Klubtagoknak 10% kedvezmény! 
www.facebook.com/petrenyvolgy47

 

APARTMAN MEISZTER  Balatonlellén

Klubtagoknak 10% kedvezmény!
A ház közvetlen vízparti utcában található. Lelle ingyenes szabad strandjára saját lejárattal rendelkezik, távolsága a Balatontól kb. 80 m. A környéken számtalan kirándulási és szórakozási lehetőség található gyermekeknek, fiataloknak és az idősebb korosztály számára egyaránt. Nézz körül!
https://balatonlelleiszallasok.hu/meiszter-apartman-balatonlelle
 

 

RIBIZLI ÉS EPERKE VENDÉGHÁZ  Parádon

„Végül elmondhatjuk, hogy mindkét házat úgy rendeztük be, mintha ez is az otthonunk lenne: mindent olyan kényelmesen, mintha ideköltöznénk. - mondják a tulajdonosok a házakról. Klubragoknak 10% kedvezmény!
Érdemes benézni! 
www.paradvendeghaz.hu
 

 

ANKA OPTIKA Budapesten

„ Családi vállalkozás keretein belül valósítottuk meg az optikánkat, amelynek nevét nagymamánk tiszteletére választottuk. Amikor úgy döntöttünk, hogy belevágunk egy szemészeti szaküzlet megnyitásába, már rég eldöntött volt, hogy ha megnyitunk, azt ANKA néven tesszük. ANKA, az Aranka név becézése, gyerekként hívtuk így a Nagymamánkat. Mind a mai napig büszkén gondolunk rá, és szellemiségének szeretetével, odaadásával karöltve alakítottuk családi hangulatúvá az üzletünket.”
Klubtagoknak 10% kedvezmény! 
ankaoptika.hu

 

PETRÉNY BORBANK Egerben

Petrény Winery borbárja, ahol a pincészet összes bora kóstolható Eger belvárosában, az Egri Vár tövében, pinceáron. A borok mellé sajt/sonka tál kérhető, illetve prémium spiritek. Klubtagoknak 10% kedvezmény! 
www.facebook.com/petrenyborbank

 

KORÁBBI AJÁNLATOK

Szeretettel ajánljuk legújabb elfogadóhelyeinket.  Újabb HVG-KLUBKÁRTYA elfogadóhelyek!

Szeretettel ajánljuk legújabb elfogadóhelyeinket. Ezeken az elfogadóhelyeken klubtagoknak 10% a kedvezmény!  Tudj meg többet az új elfogadóhelyeinkről!

HVG 40 – FŐSZEREPBEN SZOMBATHELY! A HVG hetilap tavaly ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját, ennek apropóján egy, a HVG címlapjaiból összeállított kiállítás járja az országot. Budapest, Pécs, Székesfehérvár és Tatabánya után ezúttal Szombathelyen tekinthetik meg az érdeklődők az elmúlt 4 évtized válogatott címlapjait.  Olvasd el ajánlónkat!

A korlátozások nagy része megszűnt, fellélegeztünk, itt az ideje az kikapcsolódásnak és a feltöltődésnek! Idén mind a vendéglátók, szálláshelyek, mind pedig a nyaralni vágyók számára fontosabb lett a belföldi turizmus. Júliusi ajánlónkban olyan magyarországi szálláshelyeket mutatunk be, ahol HVG-klubkártyával kedvezményesen pihenhetünk, olyan helyeken, ahol a teljes kikapcsolódásra és az aktív pihenésre is van lehetőség.! Nyaralj, pihenj itthon idén nyáron!

A jó időnek köszönhetően szerte az országban sorra nyílnak az állatkertek, vadasparkok, szélesedik a szabadtéri programlehetőségek kínálata. Ezúttal következő ajánlónkban olyan kalandparkokat mutatunk be, amelyek már szeretettel várják a látogatókat és HVG-klubtagoknak még kedvezményt is biztosítanak a kikapcsolódás mellé! Karantén után kalandparkok!

A legtöbben valószínűleg elsősorban a HVG hetilappal azonosítják a HVG Kiadót, és sokan nem tudják, hogy ennél sokkal több lapul a három betű mögött. De pontosan hogyan is épül fel a HVG? Milyen termékek, szolgáltatások és tevékenységek köthetőek a kiadóhoz? Erről minden információ megtalálható a portfolio.hvg.hu weboldalon, de most össze is gyűjtöttük nektek a legfontosabb információkat. Ismerd meg a HVG-t!

Lassan közeledünk a tél végéhez, az idő még változékony ugyan, de már vannak napsütéses, madárcsicsergős reggelek, amik igazi tavaszi hangulatot adnak. Ebben az időszakban különösen fontos figyelni az egészségmegőrzésre és érdemes időt szakítani a feltöltődésre is, hogy a téli hónapok után újult erővel vágjunk neki a tavasznak! De milyen lehetőségek is vannak? Hol tudunk feltöltődni és kikapcsolódni kis hazánkban?  Összegyűjtöttünk pár ötletet!

 


KIEMELT AJÁNLAT
AKTUÁLIS
KIEMELT AJÁNLAT
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, HOGY RENDSZERESEN ÉRTESÜLHESSEN ÚJDONSÁGAINKRÓL! Feliratkozás