LEGÚJABB ELFOGADÓHELYEK JÚNIUS 2023

Natura Panzió Szilvásváradon

” A kényelmes, klímával, saját zuhanyzóval, LCD-televízióval felszerelt szobák tökéletes pihenőhelyként szolgálnak mindenki számára az év minden szakában. Panziónk Szilvásvárad központjában, mégis csendes kis utcában helyezkedik el csodálatos kilátással a hegyekre.” Nézz körül és használd klubkártyádat, 10% kedvezményt kapsz a szállás árából.

Étoile Champagne Bar

Több, mint 50 különböző champagne-t kínálnak, melyekből az országban egyedülálló módom 20 tétel pohárral is elérhető. A francia buborékos csoda mellé Lutz Lajos a Bocuse d’Or Akadémia tagja álmodta meg az ételeket. Klubtagoknak 10% kedvezmény! https://www.etoilechampagnebar.hu

Lankás Vendégház

” Ez a hely valódi időutazásra hív. A felújítás során megőriztük az autentikus elemeket: az eredeti fa ablakokat és konyhában lévő gerendás mennyezetet. A ház szobái vályog falazatúak minden évszakban kellemes a hőmérséklet, télen nem hűl ki annyira és a nyári hőség sem érződik odabent. A tárgyakat minimalizáltuk, letisztult környezetbe helyeztünk néhány tipikusan magyar hagyományokat őrző dekorációt.”
Klubtagoknak 15% kedvezmény! https://www.lankasvendeghaz.hu

 

Koroknai Medical Pesten , Budán és Dunaújvárosban. 5% kedvezmény!

” 2007-ben azzal a céllal jöttünk létre, hogy új fogalmat alkossunk a hazai járóbeteg-ellátásban, magasabb szintre emelve az egészségügyi szolgáltatások szakmai színvonalát. Korábban osztályvezető főorvosként széles tapasztalatot szereztem a reumatológiai megbetegedések korai felismerése és hatékony kezelése terén.
Rendelőink kialakításánál elsődleges szempontként vettük figyelembe, hogy gyermek- és idősbarát környezetet alakítsunk ki, mely eszmét a kezelőszemélyzet is maradéktalanul követ. „