ISMERD MEG A HVG-T!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel most nem tudjuk úgy folytatni új rovatunk bővítését, ahogy eredetileg terveztük, ezért áprilisban egy rendhagyó ajánlóval készültünk. Bemutatjuk, hogy mennyire sokoldalú a HVG Kiadó, és hogy „házon belül” milyen kedvezményeket biztosít a HVG-klubkártya.
A legtöbben valószínűleg elsősorban a HVG hetilappal azonosítják a HVG Kiadót, és sokan nem tudják, hogy ennél sokkal több lapul a három betű mögött. De pontosan hogyan is épül fel a HVG? Milyen termékek, szolgáltatások és tevékenységek köthetőek a kiadóhoz? Erről minden információ megtalálható a portfolio.hvg.hu weboldalon, de most össze is gyűjtöttük nektek a legfontosabb információkat.

KEZDJÜK A HVG-KLUBKÁRTYÁVAL!

Először is szeretnénk tisztázni, hogy pontosan mi is a HVG-klubkártya, mi a különbség a különszámkártya és a kedvezménykártya között, és miért jó, ha használjuk ezeket. 25 évvel ezelőtt jött létre egyik legelső hűségprogramként a klubkártya, ami mára két kártyatípussal és országszerte több, mint 1500 elfogadóhellyel rendelkezik. Mindkét kártyatípussal igénybe vehetők az elfogadóhelyek kedvezményei, illetve az úgynevezett „Több van a kártyáján, mint gondolná!” akciók is, melyek extra kedvezményeket biztosítanak bizonyos koncertjegyek, termékek vagy szolgáltatások árából. A különbség a két kártya között az, hogy a különszámkártyához jár az összes HVG-különszám is. A kártyáknak éves díjuk van, ami egy éves klubtagságot, rengeteg kedvezményt, és természetesen egy névre szóló kártyát is tartalmaz.

PRINT, A HETILAPON TÚL

A HVG hetilap már több, mint 40 éve szolgáltatja a legfrissebb politikai, gazdasági és közéleti információkat. De a kiadó a hetilap mellett számos magazint jelentet meg. A negyedévente megjelenő HVG Extra Pszichológia és az időszakosan megjelenő A  magazinok a gazdasági és politikai  témákkal szemben főleg életmóddal, közéleti, társadalmi kérdésekkel foglalkoznak. Ezekben előtérbe kerül a kultúra és a család is, de időről időre különböző aktuális társadalmi eseményeket, folyamatokat is feldolgoznak az újságírók. Ezekhez a kiadványokhoz kapcsolódnak a HG Extra Pszichológia Szalon elnevezésű rendezvények is. Természetesen ezeket a kiadványokat a klubtagok kedvezménnyel vásárolhatják meg.

HVG Extra Business üzleti életmódmagazin, ami a szakmai iránt elkötelezett és folyton tanulni, fejlődni vágyó olvasók lapja. Kizárólag céges előfizetőink juthatnak hozzá.
A HVG-különszámok évente megjelenő, egy-egy specifikus témát feldolgozó lapszámok. Ilyen az Adó, a TB, a Munkajog és a Cégautó különszámok. Ezek egyfajta részletes útmutatóként, kalauzként szolgálhatnak cégek, vállalkozók, gazdasági, pénzügyi szakemberek számára az aktuális törvények, rendelkezések és változások követése és betartása érdekében.

Itt még nem ért véget a HVG nyomtatott portfóliója. Időszakosan jelennek meg még különböző tematikus magazinok. A Fenntartható Fejlődés Plusz az emberiség alapvető gazdasági-szociális kérdéseivel foglalkozik, az ipar, az energetika, a robotizáció jövőjével, valamint a fejlődő és fejlett országok viszonyával. Érdekes gazdasági és társadalmi kérdéseket feszeget szakemberek segítségével. Az Ingatlan Plusz az ingatlanpiac aktuális trendjével foglalkozik. Segítségével a befektetők, az építtetők és az ingatlanvásárlók egyaránt iránytűt kapnak a jó döntésekhez. A Gasztro és Utazás Plusz évszakról évszakra elhozza az aktuális gasztronómiai és utazási információkat és újdonságokat az olvasók számára. Akik szeretnek új helyeket, ételeket kipróbálni, azoknak mindenképpen izgalmas olvasmány, a HVG-re magánszemélyként előfizetők számára érhetők el a példányok.

A HVG minden évben kiadja a középiskolák és felsőoktatási intézmények rangsorát is, és az adott évben aktuális felvételi és érettségi információkat is tartalmazzák a kiadványok. Igazi segítség pályaválasztás előtt álló fiataloknak és szüleiknek!

Végül, de nem utolsó sorban a print kiadványok között szerepel a Műértő. Ez egy évente tíz alkalommal (havonta, illetve december–januárban és július–augusztusban összevont számmal) megjelenő művészeti és műkereskedelmi folyóirat, amely elsősorban az igényes, múzeum- és kiállításokat látogató közönséghez, valamint a műkereskedelem iránt érdeklődő olvasókhoz szól.

DIGITÁLIS

hvg.hu hírportálon mellett elindult a hvg360, ami tulajdonképpen a hetilap és a hírportál egyfajta személyre szabott kombinációja, annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább releváns híreket és információkat keresgélés nélkül is! A hvg360 egy harmadik HVG, ami a médiafogyasztás új élményét nyújtja.

A hvg.hu mellett a kiadóhoz tartozik az eduline.hu és az adozona.hu is. Az Eduline Magyarország legnagyobb oktatással foglalkozó weboldala, ahol a diákok minden naprakész információt megtalálnak, amire szükségük lehet. Az Adózóna pedig Magyarország mértékadó adózási szakportálja, ami már több mint tíz éve nyújt naponta frissülő tartalmat az adózás, a számvitel, a társadalombiztosítás, a munka- és cégjog témaköreiben. A folyamatosan változó jogszabályi környezetben megbízható fogódzót jelent a jogszabályok értelmezéséhez. Klubtagoknak kedvezmény van előfizetéskor, ne feledjétek!

KONFERENCIÁK ÉS RENDEZVÉNYEK

A HVG a hírszolgáltatás mellett tematikus konferenciákkal, szemináriumokkal és egyéb szakmai rendezvényekkel is bővítette kínálatát. Ezeken a rendezvényeken általában a marketing, a HR, a menedzsment területén jártas szakemberek segítségével lehet fejlődni és tanulni, de ezeken kívül számos más témakör és szakterület is előkerül. Aktuális rendezvényeinket itt követhetitek. Természetesen itt is használhatjátok klubkártyátokat extra kedvezménnyel.

KÖNYVKIADÁS

A HVG egyik nagyon fontos ágazata a HVG Könyvek. A HVG Könyvek évente körülbelül 60-80 könyvvel bővül, többnyire ismeretterjesztő, önéletrajzi és szakami könyvek szerepelnek a rendkívül széles kínálatban. A HVG Könyvek jelen van minden nagyobb könyves rendezvényen, kapható a könyvesboltokban, de a teljes kínálat, állandó 20%, bizonyos esetekben még magasabb klubkártyakedvezménnyel a hvgkonyvek.hu weboldalon elérhető. A HVG Könyvek különböző rendezvényeket és könyvbemutatókat kínál egész évben olvasóinak, amelyekről elsősorban a Facebook oldalukon tudtok tájékozódni.

A Kiadóhoz tartozik a  HR Center, a jobline.hu , a HVG Állásbörze , valamint a Karrier Plusz és a HR Plusz kiadványok is. A jobline.hu állásportál 2000-es indulása óta több százezer munkavállalónak és tízezer feletti munkáltatónak segített abban, hogy egymásra találjanak. A munkáltatók itt Magyarország egyik legnagyobb önéletrajz-adatbázisából tudják kiválasztani a számukra megfelelő embereket. Emellett a minden évben kétszer megszervezett Állásbörze szintén erre ad lehetőséget. Ide nem csak akkor érdemes kilátogatnod, ha épp állást keresel, hiszen új ismeretekre, új kapcsolatokra, új élményekre is könnyedén szert tehetsz.

Összesítve tehát ezek a HVG Kiadó különböző ágazatai, amelyek folyamatosan bővülve és fejlődve próbálják kielégíteni az olvasók, előfizetők, partnerek és ügyfelek igényeit. A teljes portfólió, naprakész információkkal és elérhetőségekkel a HVG portfólió weboldalán található.